MVF - konseptet

Energieffektiv oppvarming - Varmepumper - Klima - Miljø - Kjøling

VV-veksler og Akkumuleringsløsning

VV-veksler

Moderne Varme sin VV-veksler er en ny og innovativ løsning for framtiden, som kan spare opptil 80 - 90 % av energien til varmt tappevann. Å sette fokus på dette området kan spare svært store summer i investering og drift, og faktisk også spare liv ved å redusere faren for legionella. Man kan tilpasse systemet til nær sagt alle typer anlegg, der sikkerhet, funksjon og økonomi er ivaretatt på alle måter.

VV-veksleren har en rekke fordelaktige funksjoner. Den verner mot legionella, benytter varmepumpeenergi og gratis forvarmingsenergi. Den reduserer varmetap, plassbehov og investeringskostnad og vil gi tilstrekkelig kapasitet til enhver tid. I tillegg er den svært driftssikker.

Løsningen er modulbasert med skapstørrelse: BxHxD = 30x40x22 cm. Veksleren leverer 30 - 50 kW / 55 ºC (pr stk) og det kan bygges inn sirkulasjonspumpe ved ønske. De vil tilpasses til varmepumpedriften ved hjelp av mengdeventiler og leveres med stokkløsning. De har separate avstengningsventiler og kan avmonteres separat for f.eks. rensing. De er svært lite plasskrevende og enkle å montere.

Akkumuleringsløsning Gratisenergi

Varmepumpe har en innebygd VV-veksler som utnytter muligheten til å hente ut gratisenergi ved underkjøling av freon. En løsning med VV-veksler og akkumulering av gratisenergi vil gi en samlet innsparing på 80-90 %. Egnet for sykehus, borettslag og idrettsanlegg med stort varmtvannsforbruk.

Stillingsannonse Salgssjef

Ønsker du å bli vår nye Salgssjef?.

Se stillingsannonsen og informasjon om hvor du kan søke her.

Personvernerklæring

I henhold til nye regler må alle nettsteder vise hvilke personopplysninger som samles inn. Her er vår personvernerklæring.

Det fjerde raskest voksende selskapet

Moderne Varme AS blir rangert som det fjerde raskest voksende teknologiselskapet i Norge i 2016. Les artikkelen fra Fjordabladet her og se Fast 50-listen her.

Ny rammeavtale på plass

Vi er stolte av å kunne meddele at vi har inngått en fireåring avtale med Møre og Romsdal fylkeskommune på leveranse av varmesentraler basert på en helhetlig varmepumpeløsning. Ønsker du å lese mer om hvorfor fylkeskommunen valgte oss så klikk her.

Ny Brosjyre

Les vår brosjyre her og få et innblikk hvordan Moderne Varme AS arbeider for det grønne skifte.