MVF - konseptet

Energieffektiv oppvarming - Varmepumper - Klima - Miljø - Kjøling

MVF konseptet 
Moderne Varme sitt fornybar konsept

Et høytemperert konsept


MVF konseptet gir et robust og framtidsrettet varmeanlegg som fullt ut oppfyller myndighetenes krav til fornybar energi. Det er laget for å ta vare på helheten i varmesystemet med tanke på å være brukervennlig, funksjonssikkert, resultatsikkert og basert på en komplett løsning hvor alle elementer er tilpasset for en optimal drift basert på fornybare løsninger. Konseptet vil normalt gi en innsparing på energibruken til oppvarming på 50-70%, og vil redusere energikostnaden tilsvarende. Dette gir en nedbetalingstid på 5 - 7 år ved oppgradering av varmeanlegget, med dagens energipriser.

Stillingsannonse Salgssjef

Ønsker du å bli vår nye Salgssjef?.

Se stillingsannonsen og informasjon om hvor du kan søke her.

Personvernerklæring

I henhold til nye regler må alle nettsteder vise hvilke personopplysninger som samles inn. Her er vår personvernerklæring.

Det fjerde raskest voksende selskapet

Moderne Varme AS blir rangert som det fjerde raskest voksende teknologiselskapet i Norge i 2016. Les artikkelen fra Fjordabladet her og se Fast 50-listen her.

Ny rammeavtale på plass

Vi er stolte av å kunne meddele at vi har inngått en fireåring avtale med Møre og Romsdal fylkeskommune på leveranse av varmesentraler basert på en helhetlig varmepumpeløsning. Ønsker du å lese mer om hvorfor fylkeskommunen valgte oss så klikk her.

Ny Brosjyre

Les vår brosjyre her og få et innblikk hvordan Moderne Varme AS arbeider for det grønne skifte.