MVF - konseptet

Energieffektiv oppvarming - Varmepumper - Klima - Miljø - Kjøling

Opplæring

Moderne Varme ser behovet av et kompetanseløft i bygg- og anleggsnæringen for å kunne tilfredsstille den kommende etterspørselen i markedet. Det gjøres en rekke feil ved prosjektering av varme- og ventilasjonsanlegg blant annet. Moderne Varme sammen med Eid vidaregåande skule og ander bransjeaktører i nærmiljøet ønsker derfor å tilby kurs og opplæring i tverrfaglig byggkompetanse.

Anleggsbefaring

Moderne Varme tilbyr også befaring av våre anlegg til interesserte parter. Moderne Varme AS har vært med på en rekke forbildeprosjekter som vil belyse ulike måter hvordan ting kan gjøres. Ønsker din bedrift å besøke et av våre anlegg og å få en mer utfyllende informasjon om oss og våre tjenester er dere hjertelig velkommen. Ved ønske kan befaringene skje på anlegg som er i nærheten av deg. Du finner en oversikt over våre anlegg her.

Klikk her for kontaktinfo.

Kompaktkurs

I vårt arbeid benytter vi gjerne lokale rørleggere, elektrikere og brønnborere under oppføring av anlegg. For at de ulike aktørene skal få en innsikt i Moderne Varme sin helhetlige konsepttankegang tilbys det kompaktkurs for de involverte i Moderne Varme sine løsninger.

Stillingsannonse Salgssjef

Ønsker du å bli vår nye Salgssjef?.

Se stillingsannonsen og informasjon om hvor du kan søke her.

Personvernerklæring

I henhold til nye regler må alle nettsteder vise hvilke personopplysninger som samles inn. Her er vår personvernerklæring.

Det fjerde raskest voksende selskapet

Moderne Varme AS blir rangert som det fjerde raskest voksende teknologiselskapet i Norge i 2016. Les artikkelen fra Fjordabladet her og se Fast 50-listen her.

Ny rammeavtale på plass

Vi er stolte av å kunne meddele at vi har inngått en fireåring avtale med Møre og Romsdal fylkeskommune på leveranse av varmesentraler basert på en helhetlig varmepumpeløsning. Ønsker du å lese mer om hvorfor fylkeskommunen valgte oss så klikk her.

Ny Brosjyre

Les vår brosjyre her og få et innblikk hvordan Moderne Varme AS arbeider for det grønne skifte.