MVF - konseptet

Energieffektiv oppvarming - Varmepumper - Klima - Miljø - Kjøling

Energibruk

Det er et økende krav til energieffektivisering i bygg, både internasjonalt og nasjonalt. Dette kommer til syne gjennom krav og forskrifter til bygg. Forbruket skal ned og en vesentlig andel skal komme fra fornybar energi. Med endret byggkvalitet vil også behovet til byggene endre seg og kjøling vil komme til å stå for en større del av energiforbruket. Energi opptrer i ulik kvalitet, og fokuset på å bruke rett type energi til rett formål har medført at varmepumpen har blitt en svært egnet kilde for både varmeleveranse og kjøling i bygg.

Hvorfor Moderne Varme?

Det finnes mange varmepumper ute på markedet og det er ikke alltid lett å finne en som passer til sitt spesifikke behov. Vil luft til vann fungere eller behøves det en væske/vann varmepumpe? Hvor stort er effektbehovet mitt?
For en byggherre er det mange faktorer å forholde seg til og nok av fallgruver man ikke bør gå i. Funksjonaliteten til flere av varmepumpeanleggene er ofte dårlig og de rådene man får er heller ikke alltid til hjelp.

Ofte er det slik at de som tar ut varmepumpene og prosjekterer systemene ikke har den fulle oversikten over hele systemet. Det er også mange forskjellige fag inne når et varmepumpeanlegg skal prosjekteres og monteres, og samkjøringen mellom disse er ofte sviktende. Konsekvensen av dette er at varmedistribusjonssystemet og varmepumpen ikke kommuniserer med hverandre. Man vil få problemer med temperaturnivået, kompressorens egenskaper for mengderegulering begrenser og bruken av varmepumpen kontra kjelreserver bli feil.

Moderne Varme har gjennom flere år utviklet en varmepumpe hvor disse problemene er eliminert. Varmepumpen leverer konstant turtemperatur og har et omfattende styrings- og overvåkingssystem. Moderne Varme tar på seg totalentreprisen for varmeanlegget og med en tverrfaglig kompetanse i selskapet sikres resultatoppnåelse. For en fullstendig liste av alle fordelene Moderne Varme sin varmepumpe har klikk her.

Moderne Varme har sett behovet for å tenke helhetlig når man skal utforme et varmeanlegg. Vi har derfor utviklet et helhetlig varmekonsept for å sikre optimal innsparing for kunden sammen med god funksjonalitet og et godt inneklima. Du finner Moderne Varme sitt konsept for varmeanlegg ved å klikke her.

Økonomien til prosjektet vil være viktig for hva en byggherre kan gjennomføre. Vi har derfor laget en enkel LCC-modell som kan tilpasses hvert enkelt prosjekt. På denne måten kan man på et tidlig tidspunkt få et anslag på hva det vil koste. For mer om økonomi klikk her.

Stillingsannonse Salgssjef

Ønsker du å bli vår nye Salgssjef?.

Se stillingsannonsen og informasjon om hvor du kan søke her.

Personvernerklæring

I henhold til nye regler må alle nettsteder vise hvilke personopplysninger som samles inn. Her er vår personvernerklæring.

Det fjerde raskest voksende selskapet

Moderne Varme AS blir rangert som det fjerde raskest voksende teknologiselskapet i Norge i 2016. Les artikkelen fra Fjordabladet her og se Fast 50-listen her.

Ny rammeavtale på plass

Vi er stolte av å kunne meddele at vi har inngått en fireåring avtale med Møre og Romsdal fylkeskommune på leveranse av varmesentraler basert på en helhetlig varmepumpeløsning. Ønsker du å lese mer om hvorfor fylkeskommunen valgte oss så klikk her.

Ny Brosjyre

Les vår brosjyre her og få et innblikk hvordan Moderne Varme AS arbeider for det grønne skifte.