MVF - konseptet


Energieffektiv oppvarming - Varmepumper - Klima - Miljø - Kjøling

3D-modell av fyrrommet i Samfunnshallen

Det er ikke sikkert du har mulighet til å besøke et av våre anlegg, men fortsatt ønsker å se hvordan de kan se ut. Da vil denne modellen være en god indikator på hvordan vi oppfører vårt konsept. Her er det to kjelgrupper som har blitt ombygd og styres av vår kjelkontroller. Det er 6 uavhengige varmepumper som dekker romoppvarming, tappevannsoppvarming og forvarming av varmttappevann. Anlegget forsynes av 12 energibrønner og dekker et bygg på 5500 m².
Når du har lastet ned programmet (ved å følge linken under) og åpnet filen vil du ha adgang til å bevege deg fritt rundt i rommet.

Her er link til Autodesk Design Review 2013 som du kan åpne dwf fila i http://usa.autodesk.com/design-review/download/

Når du har lastet ned og installert programmet kan du åpne modellen ved å klikke på bilde nedenfor

Modell laget av Nordwest3d ved Idar Vingen Engeland

Stillingsannonse Salgssjef

Ønsker du å bli vår nye Salgssjef?.

Se stillingsannonsen og informasjon om hvor du kan søke her.

Personvernerklæring

I henhold til nye regler må alle nettsteder vise hvilke personopplysninger som samles inn. Her er vår personvernerklæring.

Det fjerde raskest voksende selskapet

Moderne Varme AS blir rangert som det fjerde raskest voksende teknologiselskapet i Norge i 2016. Les artikkelen fra Fjordabladet her og se Fast 50-listen her.

Ny rammeavtale på plass

Vi er stolte av å kunne meddele at vi har inngått en fireåring avtale med Møre og Romsdal fylkeskommune på leveranse av varmesentraler basert på en helhetlig varmepumpeløsning. Ønsker du å lese mer om hvorfor fylkeskommunen valgte oss så klikk her.

Ny Brosjyre

Les vår brosjyre her og få et innblikk hvordan Moderne Varme AS arbeider for det grønne skifte.